Kreafeest

hét adres voor een gepersonaliseerd (kraam)cadeau

Fehn knisperdoek giraffe

terug naar pluche/knuffels

Dit schattige, zachte knisperdoekje van giraffe Lotta tovert een glimlach op het gezicht van baby's. Het knisperdoekje nodigt uit tot ontdekken en vasthouden. De verschillende elementen, het knispergluid en de zachte materialen bevorderen de fijne motoriek. Met de praktische, kunststof ring kan het knisperdoekje bevestigd worden aan kinderwagen, kinderzitje of bed.

 • Kleur: crème, oker, groen, bruin
 • Materiaal: polyester, pluche, fleece, kunststof
 • Afmeting: 16 x 16 cm
 • Leeftijd: vanaf 0 maanden                                                 


We kunnen voor u een naam en/of geboortedatum op het knisperdoekje drukken. Hieronder ziet u de lettertypes waaruit u kunt kiezen. Dit is ónze keuze, maar wellicht heeft u zelf een heel ander lettertype in gedachten. Geeft u deze dan aan ons door, dan kijken wij of we de naam in het door u gewenste lettertype kunnen drukken.

klik op lettertypes voor vergroting
Prijs: € 12,95 (inclusief naam, exclusief eventuele verzendkosten)Waarom bij Kreafeest bestellen?
        

 • Perfecte afwerking voor jarenlang plezier
  Wij werken alleen met kwaliteitsproducten en doen er alles aan om uw bestelling zorgvuldig en met zorg voor u in orde te maken.
 • Speciale wensen? Geef ze door!
  Wij proberen goed met u mee te denken en zo veel mogelijk aan uw wensen gehoor te geven. Zo ontstaat een persoonlijk (kraam)cadeau!
 • Uw bestelling is ook bij ons af te halen.
  Woont u in de buurt, dan is dat handig. Zo bespaart u weer op de verzendkosten. We spreken even een dag en tijdstip met u af en zorgen er dan voor dat uw bestelling feestelijk ingepakt voor u klaar staat.
 • U krijgt een persoonlijke service.
  Wij hebben er bewust voor gekozen niet te werken met een webwinkel, maar met een website. U plaatst bij ons een bestelling en daarna is er eerst nog persoonlijk contact per mail. Zo kunnen we optimaal rekening houden met úw wensen!
 • Levertijd.
  Snel leverbaar. U moet rekenen op een levertijd van 1-2 werkdagen. Heeft u het cadeau sneller nodig? Neem dan eerst even telefonisch contact met ons op. We bespreken dan met u wat mogelijk is.


Bestellen? Vul dan het onderstaande bestelformulier in!
Heeft u vragen?
Wilt u meer informatie?
terug naar pluche/knuffels