Kreafeest

hét adres voor een gepersonaliseerd (kraam)cadeau

Geboortekistje

terug naar home

Erg leuk om cadeau te krijgen én te geven, is dit leuke geboortekistje. Een stevig houten kistje, dat bedrukt wordt met de afbeelding van het geboortekaartje. Leuk om neer te zetten, maar ook heel handig om alle eerste spulletjes van de baby in te bewaren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de echofoto's, het geboortekaartje, het eerste babypakje enzovoort. Zo heb je alle mooie herinneringen aan de babytijd bij de hand.

Aan de hand van het geboortekaartje maken wij een digitaal ontwerp voor op de deksel. Zo moet een vierkant kaartje bijvoorbeeld aangepast worden aan de rechthoekige vorm van het kistje. Natuurlijk kunt u uw wensen hierin doorgeven. Bij het maken van het digitale ontwerp houden wij zo veel mogelijk rekening met uw wensen. U ontvangt het digitale ontwerp per mail en pas na uw goedkeuring van het ontwerp, wordt het geboortekistje voor u gemaakt.

De volgende kleuren kistjes zijn leverbaar:


wit

roze

blauw


 • Afmeting: 30 x 20 x 16 cm.
 • Materiaal: hout.
 • Verkrijgbaar in de kleuren wit, roze of blauw.
 • Deksel wordt bedrukt d.m.v. hoogwaardig stickermateriaal dat voorzien wordt van een geperste beschermlaag. Zo is de afbeelding stevig en goed beschermd tegen krassen en UV-straling.


Prijs: € 37,50


Waarom bij Kreafeest bestellen?

 • Perfecte afwerking voor jarenlang plezier
  Wij werken alleen met kwaliteitsproducten en doen er alles aan om uw bestelling zorgvuldig en met zorg voor u in orde te maken.
 • Speciale wensen? Geef ze door!
  Wij proberen goed met u mee te denken en zo veel mogelijk aan uw wensen gehoor te geven. Zo ontstaat een persoonlijk (kraam)cadeau!
 • Uw bestelling is ook bij ons af te halen.
  Woont u in de buurt, dan is dat handig. Zo bespaart u weer op de verzendkosten. We spreken even een dag en tijdstip met u af en zorgen er dan voor dat het geboortekistje feestelijk ingepakt voor u klaar staat.
 • U krijgt een persoonlijke service.
  Wij hebben er bewust voor gekozen niet te werken met een webwinkel, maar met een website. U plaatst bij ons een bestelling en daarna is er eerst nog persoonlijk contact per mail. Zo kunnen we optimaal rekening houden met úw wensen!
 • Levertijd.
  Snel leverbaar. U moet rekenen op een levertijd van 2-3 werkdagen. Heeft u het cadeau sneller nodig? Neem dan eerst even telefonisch contact met ons op. We bespreken dan met u wat mogelijk is.

Bestellen? Vul dan het onderstaande bestelformulier in!
Heeft u vragen?
Wilt u meer informatie?
terug naar home