Kreafeest

hét adres voor een gepersonaliseerd (kraam)cadeau

Cubbie knuffel

terug naar pluche/knuffels1

2

3

4

5

6

7


Klik op de afbeelding voor een vergroting.

8

9

10

11

12

13

14


Cubbie knuffels zijn al een tijd heel populair in Engeland, Amerika en Australië en nu ook bij ons verkrijgbaar. De knuffel is gemaakt van zachte materialen en heeft geborduurde ogen.
De knuffel komt met een T-shirt, verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, waarop de naam en/of de geboortedatum van de kleine gedrukt kan worden. Met één van deze (gepersonaliseerde) knuffels weet je zeker dat je voor de dag komt met een origineel kraamcadeau of verjaardagscadeau.

De knuffel is ca. 30 cm. groot.

klik op de afbeelding voor een vergroting
De T-shirts zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren:

ecru

crème

grijs/blauw

turquoise

mintgroen

koper

fuchsia

roze

okerWe kunnen voor u een naam en/of geboortedatum op het shirtje drukken. Hieronder ziet u de lettertypes waaruit u kunt kiezen. Dit is ónze keuze, maar wellicht heeft u zelf een heel ander lettertype in gedachten. Geeft u deze dan aan ons door, dan kijken wij of we de naam in het door u gewenste lettertype kunnen drukken.

klik op lettertypes voor vergroting


Prijs: € 29,50
(inclusief bedrukt T-shirt, exclusief eventuele verzendkosten)
Waarom bij Kreafeest bestellen?

 • Perfecte afwerking voor jarenlang plezier.
  Wij werken alleen met kwaliteitsproducten en doen er alles aan om uw bestelling zorgvuldig en met zorg voor u in orde te maken.
 • Speciale wensen? Geef ze door!
  Wij proberen goed met u mee te denken en zo veel mogelijk aan uw wensen gehoor te geven. Zo ontstaat een persoonlijk (kraam)cadeau!
 • Uw bestelling is ook bij ons af te halen.
  Woont u in de buurt, dan is dat handig. Zo bespaart u weer op de verzendkosten. We spreken even een dag en tijdstip met u af en zorgen er dan voor dat uw bestelling feestelijk ingepakt voor u klaar staat.
 • U krijgt een persoonlijke service.
  Wij hebben er bewust voor gekozen niet te werken met een webwinkel, maar met een website. U plaatst bij ons een bestelling en daarna is er eerst nog persoonlijk contact per mail. Zo kunnen we optimaal rekening houden met úw wensen!
 • Levertijd.
  Snel leverbaar. U moet rekenen op een levertijd van 1-2 werkdagen. Heeft u het cadeau sneller nodig? Neem dan eerst even telefonisch contact met ons op. We bespreken dan met u wat mogelijk is.

Bestellen? Vul dan het onderstaande bestelformulier in!Heeft u vragen? Wilt u meer informatie?
terug naar pluche/knuffels