Kreafeest

hét adres voor een gepersonaliseerd (kraam)cadeau

Kinderstoeltje met naam

terug naar geboortestoeltje / kinderstoeltje

Het geboortestoeltje is één van de leukste en origineelste kraamcadeaus van dit moment. Vaak gebruiken wij dan het geboortekaartje om aan de hand daarvan de afbeelding op het stoeltje te ontwerpen (zie: geboortestoeltje van geboortekaartje)

Maar niet minder leuk is een stoeltje met leuke afbeelding en naam voor de iets oudere kinderen. Daarom hebben wij een aantal leuke ontwerpen gemaakt waaruit u een keuze kunt maken. Natuurlijk plaatsen wij de naam van de kleine op het stoeltje. Zo heeft u een geweldig (verjaardags)cadeau voor de kleine spruit.  Een cadeau waar u zeker de show mee gaat stelen en waar de ouders en de kleine nog jarenlang plezier van zullen hebben.


stoeltje model 1
€ 52,50
(exclusief eventuele verzendkosten)

stoeltje model 2
€ 44,50
(exclusief eventuele verzendkosten)

 

Prijsstijging:
De stoeltjes zijn, daar waar ik ze inkoop, helaas erg in prijs verhoogd. Ik ontkom er jammer genoeg niet aan deze prijsstijging één op één door te berekenen.
Prijsstijgingen van materiaalkosten bereken ik niet door. Deze neem ik voor mijn rekening.Waarom bij Kreafeest bestellen?

 • Perfecte afwerking voor jarenlang plezier
  Wij werken alleen met kwaliteitsproducten en doen er alles aan om uw bestelling zorgvuldig en met zorg voor u in orde te maken.
 • Speciale wensen? Geef ze door!
  Wij proberen goed met u mee te denken en zo veel mogelijk aan uw wensen gehoor te geven. Zo ontstaat een persoonlijk (kraam)cadeau!
 • Uw bestelling is ook bij ons af te halen.
  Woont u in de buurt, dan is dat handig. Zo bespaart u weer op de verzendkosten. We spreken even een dag en tijdstip met u af en zorgen er dan voor dat het stoeltje feestelijk ingepakt voor u klaar staat.
 • U krijgt een persoonlijke service.
  Wij hebben er bewust voor gekozen niet te werken met een webwinkel, maar met een website. U plaatst bij ons een bestelling en daarna is er eerst nog persoonlijk contact per mail. Zo kunnen we optimaal rekening houden met úw wensen!
 • Levertijd.
  Snel leverbaar. U moet rekenen op een levertijd van 2-3 werkdagen. Heeft u het cadeau sneller nodig? Neem dan eerst even telefonisch contact met ons op. We bespreken dan met u wat mogelijk is.

Onze ontwerpen

Ontwerp 1:

Ontwerp 2:


Bestellen? Vul dan het onderstaande bestelformulier in!

 Hoe wij werken

U kiest het ontwerp uit en bestelt het stoeltje via het bestelformulier. Hierop geeft u het model stoeltje door en de naam door die op het stoeltje moet komen. Naast de naam kunnen we ook de geboortedatum op het stoeltje plaatsen. Wij maken dan eerst een digitaal ontwerp dat wij u toesturen per mail. Na uw goedkeuring van het ontwerp gaan we voor u aan de slag.

Het ontwerp wordt geprint op speciaal en hoogwaardig stickermateriaal, waarmee het stoeltje wordt beplakt. Op dit stickermateriaal wordt een speciale beschermlaag gepest, zodat de print goed beschermd is tegen dagelijks gebruik. Deze beschermlaag helpt krassen tegen te gaan en zorgt ervoor dat de print beter beschermd is tegen UV-straling.

Heeft u speciale wensen met betrekking tot het ontwerp van het stoeltje, dan kunt u uw wensen doorgeven via het bestelformulier onder het kopje "speciale wensen".  Wij kijken dan of alles precies zo mogelijk is als u in gedachten heeft en proberen uw wensen zoveel mogelijk mee te nemen in het ontwerp van het stoeltje. U ontvangt dus altijd eerst een GRATIS digitaal ontwerp per mail. Mocht u nog aanpassingen wensen in het digitale ontwerp, dan proberen wij die aanpassingen te verwerken in een nieuw ontwerp. Pas na uw goedkeuring van het digitale ontwerp wordt het stoeltje door ons gemaakt.

Afmetingen gemonteerd stoeltje:

model 1                                                                               model 2

Breedte:
Diepte:
Hoogte:
Zitbreedte:
Zitdiepte:
Zithoogte:

28 cm.
29 cm.
55 cm.
28 cm.
26 cm.
29 cm.


Breedte:
Diepte:
Hoogte:
Zitbreedte:
Zitdiepte:
Zithoogte:

27 cm.
29 cm.
53 cm.
27 cm.
29 cm.
30 cm.

Het stoeltje wordt ongemonteerd verzonden, om zo schade tijdens het transport te voorkomen. U kunt het stoeltje eenvoudig zelf in elkaar zetten met behulp van de meegeleverde en duidelijke handleiding. Komt u het stoeltje halen? Dan hebben wij hem uiteraard voor u in elkaar gezet en bovendien feestelijk verpakt in folie met linten, zodat het direct cadeau gegeven kan worden.


Heeft u vragen?
Wilt u meer informatie?Veelgestelde vragen

 • Kan ik speciale wensen doorgeven?
  Dat is zeker mogelijk. U kunt uw wensen aan ons doorgeven en wij nemen deze wensen mee in het uiteindelijke ontwerp.
 • Kan de kleur op het stoeltje afwijken van de kleuren op het scherm?
  Dit is helaas onvermijdelijk. De kleuren op uw beeldscherm kunnen anders overkomen dan de kleuren op het stoeltje. Maar het zal zeker niet geheel afwijkend zijn. De kleuren op het scherm geven een hele goede indruk van het eindresultaat op het stoeltje.
 • Krijg ik van te voren een voorbeeld te zien?
  Wij maken van te voren een digitaal voorbeeld. Dit voorbeeld wordt naar u verstuurd per e-mail. Pas na uw goedkeuring van het digitale voorbeeld, wordt het stickermateriaal voor u geprint en het stoeltje gemaakt.
 • Wat is de levertijd?
  De levertijd voor een bedrukt geboortestoeltje is 2-3 werkdagen. Heeft u het stoeltje sneller nodig, bel ons dan even, dan kijken we wat we kunnen doen.
terug naar geboortestoeltje / kinderstoeltje